Хиалуронови филъри Juvederm

Juvederm на производителя (Allergan) използва химичен процес „омрежване„, наречен HYLACROSS, който свързва отделните вериги на хиалуронова киселина в траен гел с много гладка консистенция. Поради гладкостта на гела , лицето също изглежда и се чувства гладко и естествено.

С напредване на възрастта, кожата губи част от своята хиалуронова киселина. Този процес се ускорява, ако прекарвате много време на слънце. Хиалуроновите филъри Джуведерм съдържат инжекционен гел, който може да възстанови обема на кожата ви и да изглади бръчките по лицето и гънките, дори и най-забележимите – около устата,носа и на челото.

Тези филъри са изключително харесвани от клиентите за увеличаване обема на устните, тъй като не остават бучки и имат дълготраен ефект.

Каква е продуктовата гама на филърите Джуведерм?

Формулата ULTRA® се използва за коригиране на умерени до тежки лицеви бръчки, корекция на устни

Джуведерм филър Ултра 2

Juvéderm® ULTRA 2 (0,55 ml, с лидокаин)
Този филър има най-нисък вискозитет на гела и е предназначен за приложение само в горните слоеве на кожата. Подходящ е за попълване на повърхностни бръчици и фини линии, например тези около устата и челото. както и около очите. Продължителността на ефекта е около 6-8 месеца.

Джуведерм Филър Ултра 3

Juvéderm® ULTRA 3 (0,55 ml, с лидокаин)
Филър, който има среден вискозитет, въвежда се в горния и среден слой на кожата. Той е предпочитан от повечето ни клиенти, като се използва за попълване на средно-дълбоки бръчки, както и за уголемяване на устни (контур и обем). Продължителността на ефекта е 8-12 месеца.

Джуведерм ултра 4 филър

Juvéderm® ULTRA 4 (0,8 ml, с лидокаин)
Филър от гамата на Джуведерм, който има висок вискозитет и е предназначен за въвеждане в по-дълбоките слоеве на кожата. Използва се за корекция на дълбоки назолабиални гънки, за контуриране на лицето. Този филър е и най-скъпият от гамата Ultra®. Продължителността на ефекта е средно 1 година.

Juvederm За устни половинка

Juvéderm® ULTRA Smile (0,55 ml, с лидокаин)
Филър, който е създаден специално за лека корекция на устни. Той се предпочита от клиенти, на които предстои първо поставяне на филър в устните и се притесняват да поставят цял милилитър.

Цената на процедурата с този филър в нашия център е 280 лв.

филър Джувидерм

Формулата VOLUMA®, е специално създадена за оформяне на скулите

Juvederm Voluma™ (2 ml, с лидокаин) се използва изключително за добавяне на обем към меките тъкани на лицето в бузите и скулите. Този хиалуронов филър има най-дълготраен ефект, който продължава до 2 години.

Дужедерм Волифт

Juvederm Volift™ е филър от най-новата гама на Джуведерм – VYCROSS.
Тези филъри съдържат 90% ниско молекулярна хиалуронова киселина и само 10% високомолекулярна. Това позволява филърите да бъдат много пластични и да се изпозлват успешно за всякакви корекции – скулптуриране на лице, попълване на назолабиални бръчки, оформяне на устни. От нашата практика, може да кажем, че тези филъри траят малко по-малко от гамата ULTRA®, което се държи на различното молекулно съдържание. Също така, цената на тези филъри е с около 20% по-висока от гамата ULTRA®.

Хиалуронов филър Juvederm Volbella за устни

 

Juvederm Volbella™ е най-новият филър от гамата Джуведерм и е предназначен за работа в зоната на устните. Той се характеризира с особено мека структура, която позволява лесното му инжектиране. Устните изглеждат натурални. Във Volbella са слепени не само дълги, но и къси вериги хиалуронова киселина, което значително увеличава вискозитета на филъра и удължава ефекта  до 9-12 месеца. Цената му е по-висока, от останалите продукти на бранда.

Как протича процедурата

Обикновено манипулацията отнема от 30 до 40 минути. Както всички дермални филъри, Juvederm се инжектира в областта на избраната от вас зона, с изключително тънка игла, която съдържа обезболяващо вещество. Дискомфортът обикновено е минимален. Не е необходимо да си правите предварителна противоалергични тестове, тъй като филърите Джуведерм не съдържат никакви причиняващи алергия съставки от животински произход. Те са изцяло биоразградими.

Колко дълго трае ефекта на филърите Juvederm

Ефектът от процедурата настъпва веднага, като от отзиви на наши клиенти, трайността обикновено е от 7 до 12 месеца.

Какви са цените на филърите Джуведерм

Това е една от най-реномираните и разпознаваеми марки в бранша и цената му отговаря на качеството.
Цените, които предлагаме в нашия център в град Бургас са публикувани тук.

4/5 - (30 votes)

0 Коментари

Няма коментари към статията

Остави Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button