Антиейджинг грижа

2в1 HIFU лифтинг + Азотна плазма на цяло лице

Какво включва този пакет?

1 Хайфу лифтинг с Focus Dual® – революционно стягане и лифтинг на кожата

Високоинтензивна фокусирана ултразвукова енергия, която достига от 65 до 80 ℃. Насочва се към дълбоките фокусни точки на коагулация, стимулирайки SMAS слоя за незабавен стягащ ефект.

✔ Осигурява нехирургичен лифтинг и намаляване на мазнините.

✔ Идеален за премахване на двойна брадичка, дефиниране на линията на челюстта и пълно повдигане на лицето.

1 Азотна плазма на цяло лице с Plamingo® – ревитализация и подмладяване

Механизмът на плазменото въздействие върху кожата включва две стъпки: незабавно свиване на тъканите и термично разрушаване. Това разрушаване води до структурни промени в колагена и други протеини в дермата.

✔ Подобрява микроциркулацията на кожата и стимулира производството на растежни фактори и цитокини.

✔ Плазмена регенерация на кожата (PSR): Стимулира клетъчната пролиферация, включително фибробластите, за пълно регенериране и повдигане на кожата. 

 

Комбинацията от Хайфу с Азотна плазма (Plamingo®) е научно-доказан протокол за събуждане регенеративните процеси на кожата във всички 5 слоя. 

Цена: от 680 лв. на 449,99 лв.

Задай въпрос или заяви пакет


Програма Колагенова регенерация


Какво включва този пакет?

2 RADIESSE® (1.5 ml.)

RADIESSE® е дермален филър, който се използва за изглаждане на умерени до тежки бръчки и гънки на лицето. RADIESSE® е единственият дермален филър, който дава незабавни резултати така и дългосрочно подобрение в зоната на третиране. Подходящ е както за жени, така и за мъже.

Каква е тайната?

Основното вещество в Radiesse® е калциев хидроксилапатит (CaHA) под формата на микросфери. Това вещество е естествен за организма продукт. Благодарение на това се радваме на пълната му биосъвместимост и липсата на алергични реакции. Другата основна субстанция на филъра е гелова. Нейната функция е да върне незабавно загубения обем.

Това означава, че докато се радвате на незабавния ефект от филъра, започва стимулацията на синтеза на вашия собствен колаген и по този начин резултатите траят до 2 години

Приложение:
✔ RADIESSE® е незаменим помощник за възстановяване на структурните загуби в кожата
✔ за стягане и изглаждане на фините линии и бръчки по лицето, шията и деколтето
✔ за стягане, изглаждане и за коригиране на загубата на обем в кожата в горната част на ръцете

Цена: от 1800 лв. на 1499,99 лв.

Задай въпрос или заяви пакет


Освежаване и хидратация

Мезоботокс

Какво включва този пакет?

Скинбустерът с ботокс, наричан още Бейби ботокс, е нова тенденция в инжекционните процедури с ботулинов токсин. Тази процедура има за цел да придаде обем на лицето и да изглади бръчките и фините линии, подобно на традиционния ботокс. Но вместо да се използва голямо количество ботокс, при процедурата бейби ботокс се инжектира по-малко количество или по-ниска концентрация от традиционния инжекционен ботокс.

Хиалуроновата киселина от скинбустерите се инжектира в дълбоките слоеве на кожата, за да я хидратират и подобрят текстурата й. Когато се комбинират с ботокс, скинбустерите могат да подобрят еластичността на кожата и да помогнат за изглаждане на бръчките.

Ето някои от ползите от тези процедури:

✔ Изглаждане на бръчките

✔ Подобряване на текстурата на кожата

✔ Придаване на обем на лицето

✔ Хидратиране на кожата

Цена: от 600 лв. на 449,99 лв.

Връзка с нас


Какво споделят нашите клиенти?

Call Now Button