Промоционален Пакет 5х Цял Интим + Подмишници


Какво включва този пакет?

5 Процедури Лазерна епилация с Диоден Лазер Sapphire 1200W™ на зони

– Цял Интим
– Подмишници

Този пакет е подходящ за започване на вашето пътуване към гладка и нежна кожа. Броят процедури е достатъчен да се уверите в действието и ефективността на лазерната епилация, като се очаква да се постигне перманентно редуциране на част от окосмяването, като за максимален резултат впоследствие ще се наложи да се извършват допълнителни 3-4 процедури.

Цена: от 600 лв. на 450 лв.

Връзка с нас


Промоционален Пакет 5х ЦЯЛО ТЯЛО


Какво включва този пакет?

5 Процедури Лазерна епилация с Диоден Лазер Sapphire 1200W™ на ЦЯЛО ТЯЛО

Този пакет е подходящ за дами, които са решили веднъж за винаги да „приключат“ с окосмяването по тялото и лицето.

Максимална икономия: Спестявате 750 лв. и получавате решение за всички зони.
Пълен комфорт: Насладете се на чувството за гладка кожа по цялото си тяло и лице. След 5 процедури, косъмът почти изчезва.
Еднократна инвестиция, дългосрочен резултат: Инвестирайте в себе си и във вашата увереност с този пакет, и ще се радвате на дълготрайни резултати

Цена: от 2250 лв. на 1500 лв.

Връзка с нас


Какво споделят нашите клиенти?

Как протича процедурата лазерна епилация

Защо повече от 8 години се доверяваме на диоден лазер Sapphire™?

Диодният лазаер SAPPHIRE™ използва 1200 W мощност – двойно повече от своите конкуренти модели, които използват максимална изходяща енергия от 600 до 800W.

Тази мощност ни дава възможност да причиним топлинно изгаряне дори на космите, които са в фаза на покой – телоген.

Второ – основното предимство е друго. Това, коеото отличава SAPPHIRE™ е технологията за интензивност, която са патентовали през 2015 г. Тя премахва необходимостта от кондензор, който съхранява енергията излъчена от захранването и в последствие я пренася до диода.
Какво означава това на разбираем език? – Дори лазерът да има голяма мощност, ако няма висока интензивност, не може да предаде толкова голямо количество енергия за толкова кратко време.

С тази оригинална технолгоия, SAPPHIRE™ предава енергията моментално, избягвайки преминаването на енергията от кондензорите към диода.

Трето – Повечето лазери използват дълги импулси над 50 милисекунди, което води до разсейване на енергията. Макар да притежават капацитет да произведат голяма енергия, тя не достига на време. За да бъде ефективна процедурата, трябва лазерният апарат да може да предаде енергията за кракто време. Sapphire LS-1200 работи с кратки импулси – 15 и 30 милисекунди, под времето за термична релаксация на косъма ( природна защита на косъма, която абосрбира до 50% от енергията).

15-30 msec

Заключение: Силна Енергия + Висока Интензивност + Кратък Импулс = Максимално ефективно обезкосмяване за 4- 6 процедури. (успява да унищожи и голяма част от космите в така нар спяща фаза)

Често задавани въпроси за Лазерна епилация

Как да се подготвя за процедурата?

Първо, препоръчително да се преустанови употребата на епилатор, кола маска и всеки друг метод, който води до премахване на косъма от корена.

На второ място, в денят непосредствено преди заплануваната процедура, трябва да обръснете зоната, която ще бъде третирана. Ако косъмчетата са по-дълги, по-голяма част от енергията ще бъде абсорбирана от повърхността им, а не от корена, както е редно. Това ще намали ефекта от процедурата.

Трето, макар че лазерната епилация със SAPPHIRE™ позволява ефективна и безопасна работа върху всеки фототип кожа (включително и върху кожа с тен), от мерки за безопасност, ви съветваме да не посещавате солариум и да не се излагате на слънце 7 дни преди процедурата.

Какво да очаквате след процедурата?

След процедурата трябва да сте леко зачервен, а по-чувствителните места по кожата може да образуват червени кръгове.

По-старите технологии използват по-силна енергия, без добър охлаждащ механизъм и кожата може да остане зачервена няколко дни, докато при SAPPHIRE™ е налична патентована технология Depilice® за вътрешно охлаждане на апарата за лазерна епилация, която позволява да се поддържа постоянна температура на работа до -7ºC. Така операторът може да използва по-висока енергия, а пациентът се радва на комфортна и безболезнена процедурапо, при която зачервяването отшумява до няколко часа.

Кога ще видя резултатите от процедурата?

Една част от космите изгарят в деня на самата процедура (остават като черни точки на повърхността на кожата, които падат в същия ден). Други косъмчета, продължават да израстват и опадат без усилие до около 14-21 ден за лицето и шията, и до около 25 ден за области по тялото.

Имате други въпроси, прочетете тази статия за лазерна епилация или ни позвънете по телефона +359877893230.

Позвъни сега


Call Now Button