Програма Грация

Какво включва тази програма?

8 процедури Powershape 2® + билков дренаж с Pranadren

Независимо от теглото, начина ви на хранене и тренировките, кожата ви е с портокалов релеф? Powershape 2® е насочен към целулита и неговия източник, като помага за разграждането на мастните натрупвания и извеждането на задържаната течност, за да придобиете по-стегнат силует.

Благодарение на уникалната комбинация от монополярна и биполярна радиочестотна енергия, вакуум и лазер, се постигат забележителни резултати при:

скулптуриране и оформяне на тялото

изглаждане и премахване на целулита

✔ разбиване на мастните натрупвания

стягане и лифтинг на кожата

Силата на Powershape 2® идва от комбинацията на няколко технологии в една апаратура: 

 • Вакуумен ролков масаж подобрява кръвообращението и омекотява фиброзните бучки, за да подготви кожата за елиминиране на мастните натрупвания.
 • Лазерна липолаза стимулира разграждането на мастната тъкан, увеличавайки притока на кръв, ускорява метаболизма и отделянето на разградените мастни клетки от тялото.
 • Радиочестотната енергия загрява подкожната мастна тъкан в проблемната зона. На дермално ниво, се ускорява обновяването на колаген, възстановява се еластичността на кожата.
 • В арсенала на апарата Powershape 2® има уникална разработка – Термален RF апликатор. Радиочестотната енергия се съчетава с вакуумния масаж и нискоинтензивната лазерна терапия, за да се постигнат оптимални резултати –  изглаждане на бръчките, свиване на порите, изравняване на тена и стягане на кожата.

Сигурно си мислите, че цялото това разбиване на упорита маста тъкан е болезнено и дискомфортно? Според впечатления на наши клиенти, усещанията наподобяват „приятен масаж“, „усещане за топлина и комфорт“. 

А сега 8 процедури с апарата Powershape 2® са на специална цена + подарък: Пранадрен разтвор за пиене, който да подпомогне борбата ви с целулита “отвътре” като детоксикира черния дроб.

Цена: от 770 лв. на 599,99 лв.

Задай въпрос или заяви пакет


Програма Афродита Тайт

Какво включва тази програма?

8 процедури Coresculpt® +8 процедури Powershape 2® +1 процедура HIFU за тяло

За тези от вас, които искат едновременно стягане на кожата и мускулатурата, заедно с изгаряне на мазнини, надградихме пакета “Венера Контур Премиум” като добавихме една процедура Хайфу за тяло. 

Хайфу е най-търсената процедура за безоперативен лифтинг, която се справя ефективно с редуцирането на мазнини. Работи също за стягане на отпусната кожа в областта на ръцете и около мишниците.

Фокусирана ултразвукова енергия достига до подкожния мастен слой, за да разруши упоритите мастни клетки, без увреждане на околните области. Третираните клетки след това се елиминират чрез естествения процес на детоксикация на тялото.

Мощната комбинация от вакуум, лазер и радиочестотна енергия на Powershape 2® водят до значително редуциране на мастните натрупвания, целулита (дори в напреднала фаза), изравняване релефа на кожата, повишаване нейната еластичност и твърдост, елиминиране на токсините и отоците.

Coresculpt® използва технология, която кара мускулите на корема, бедрата, седалището, ръцете да извършват така наречените „супрамаксимални контракции“ – цели 36000 за 30 минути. С никоя тренировка, колкото и интензивна да е тя, не можете да постигнете толкова мускулни контракции. 

Освен това, Coresculpt® се бори с подкожните мазнини (висцерални) – онези, които не се виждат, защото са около нашите вътрешни органи. 

За кого е подходяща тази процедура?

✔ тези от вас, които биха искали да стегнат и изградят мускулатура в зоните бедра, задни бедра, корем, седалище, бричове, бицепс, прасци

✔ за хора работещи настолна работа, които не успяват да намерят време и дисциплина за спорт

✔ за хора след травми, на които е нужно време да се възстановят (терапията с Coresculpt® има рехабилитиращо действие)

✔ за жени след раждане, при диастаза след бременност

✔ за активно спортуващи мъже и жени, които желаят да постигнат максимални резултати в своите физически занимания

Цена: от 1970 лв. на 1199,99 лв.

Връзка с нас


Програма Афродита Слим

6 липолитик 1 мл. (корем, седалище) + 8 процедури 3-MAX™ кавитация

Двете процедури (инжекционна и апаратна) са аналог на липосукцията. 

Липолитикът е ефективно средство за борба с телесните мазнини. Той се инжектира в проблемните зони, където има мастно натрупване, от което искате да се отървете. Липолитиците съдържат активни съставки, които разграждат мастните клетки до молекули на мастна киселина и глицерол, след което напускат тялото. 

Подходящи зони за инжекционна липолиза:

 • бедрата 
 • т.нар. „любовни дръжки“
 • корем
 • гръб
 • зоната около подмишниците
 • мастен слой под банелите на сутиена 

Ефектът е забележим в рамките на 6 седмици след процедурата и продължава дълго, ако се вземат подходящи мерки за избягване на наддаване на тегло.

Над 70% от хората в световен мащаб, които са предприели това лечение, съобщават, че са доволни от резултатите.

Мощта на 3 MAX™ произлиза от факта, че към обикновената ултразвукова кавитация, апаратът комбинира с апликатор за лимфен дренаж, вакуум и мултиполярна радиочестота. По този начин действието на процедурата се засилва, активира се метаболизма в клетките, което спомага за изгарянето на мазнините, за образуването на нови колагенови нишки, и за успешно редуциране на целулита и стягане на кожата.

Кавитацията е процедура, която успешно редуцира локалните мастни натрупвания, които често се свързват с наследствеността.

Намалява обиколката в областта на:

 • Корема и ханша
 • Бедрата и междубедрието
 • Областта под капачките на колената
 • Сгъвките на ръцете

Цена: от 1860 лв. на 1240 лв.

Задай въпрос или заяви пакет


Какво споделят нашите клиенти?

Call Now Button