fbpx

Добре дошли на промоционалната страница „Колело на късмета“!

Всички обичаме игрите, но с възрастта все по-рядко се наслжадаваме на тръпката, която те създват.
Във всичките си варианти всяка игра ни носи вълнение и радост. Това е кодирано в нея и в нас.

Именно затова създадохме „КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА“ ,за да събуди нови емоции и вълнение у вас.

Правила на играта

– Имате право да завъртите „КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА“ веднъж, при посещение на нашата промоционална страница – www.vitalaiz.com/radio
– В играта може да спечелите отстъпки от различни процедури – лазерна епилация, хиалуронови филъри, антицелулитни процедури и други. Aкo спечелите награда получавате ПРОМОКОД, който следва да бъде използван в рамките на една седмица от получаване.
За валидно използване се приема и записването на час за процедура, за дата по-късна от описания по-горе едноседмичен срок.
– Процедурата може да бъде използана и като подаръчен ваучер за Ваши близки и приятели.
– Номера на ПРОМОКОДА ще получите непосредствено след като сте завъртели колелото и сте спечелили награда, както и на оставения от вас е-майл адрес.
– Всеки ПРОМОКОД може да бъде изпозлван само веднъж
– В случай, че получите ваучер за една промоционална процедура, а имате желание да ползвате друга промоционална процедура, свържете се с нас на посочения по-долу телефонен номер. Ние ще се опитваме да заменим ПРОМОКОДА и да получите отстъпка за желаната от вас процедура, включена в промоцията.
– Играта се провежда в периода от 16.04.2018 г. до 31.05.2018 г.
– За целите на администриране на Играта, участниците предоставят, а Виталайз център събира и обработва следните лични данни: имена и емайл адрес. Участниците изразяват своето изрично информирано съгласие личните данни, предоставени от тях, да бъдат обработвани и съхранявани, включително да бъдат използвани от Виталайз център за целите на директен маркетинг за последващи маркетингови събития и кампании
– За повече информация: 0877 893230

Call Now Button