Ултразвуковата кавитация се рекламира като най-новата технология за отстраняване на нежеланите мазнини, премахване на паласките, стягане на бричовете, отслабване на корема , която не включва медицинска интервенция или хирургия .

Но каква е същността на процедурата ?

Научно-разработената ултразвукова технология се базира на медицинско откритие , което използва ултразвуковите и радиочестотни вълни , които контролирано разрушават мастните клетки и целулита , без да се засягат съседните органи и клетки .

Веднага след края на процедурата , тялото ви се пречиства от разрушените мастни клетки, основно чрез черния дроб. Затова е много важно два-три дни след процедурата да избягвате приема на кофеин(кафе, черен чай, кола) и алкохол, който натоварва черния дроб и ви дехидратира. В същото време, трябва да приемате голямо количество вода и да ядете много плодове – така ще улесните работата на черния дроб и ще забързате метаболизма и детоксикацията.

Кавитацията с 3-МАХ ™ е комфортна и безболезнена , няма странични ефекти , и не изисква анестезия или седация .

Какво се случва по време на самата процедура с 3 MAХ

Редуването на положителни и отрицателни вибрации от звукови вълни създава силно налягане върху мембраните на мастните клетки.
Тъй като мембраните на мастните клетки не могат да понесат създаденото налягане , те се пукат. След като мастните клетки/адипоцити/ се пукнат, под формата на триглицериди се освобождават и се превръщат в течна субстанция(глицерол и свободни мастни киселини) . Водоразтворимият глицерол се абсорбира от кръвоносната система и се използва като източник на енергия , като неразтворимите свободните мастни киселини се транспортират до черния дроб и обработват както мастните киселини, които приемаме от храната.

Голямо количество от мастни клетки се разрушават след всяка процедура, така се подобрява и метаболизма. Унищожаването на тези мастни клетки ограничава възможността на организма да складира мазнини.

Кавитацията е най-мощният нехирургичен начин, октрит досега, за разрушаване на мастните натрупвания.

Защо да изберем кавитация с 3-МАХ ™ ?

кавитация

 

3-МАХ ™ e предпочитам апарат за оформяне на тялото, които има световно признание. През 2014 г. е избран за апарат №1 в Русия за отслабващи и антицелулитни процедури. За разлика от други апарати като Велашейп и LPG апарати, процедурата с 3-МАХ ™ е напълно безболезнена и приятна. Тази модерна апаратура използва едновременно три технологии – сигурен и безопасен 36кHz ниско-честотен ултразвук, мултиполярна и биполярна радиочестотна енергия и вакуум с 4 вида пулсации.

За разлика от други апаратури за отслабване , тук се обработва само определена проблемна зона, а не цялото тяло. Новата технология и клинични изпитания налагат това, тъй като при кавитацията се разрушават по-голям брои мастни мембрани и се натрупват по-големи количества свободни мастни киселини, които се насочват към черния дроб. На организма е необходимо повече време да преработи тези отпадни продукти и по естествен метаболитен начин да ги изхвърли.

Тази процедура може да бъде комбинирана с Антицелулитен масаж, които помага за извеждането на мазнините от тялото.

Препоръчваме ви да обмислите иготвянето на програма за отслабване, при която цената на кавитация и цената на антицелулитния масаж е много по-изгодна, така ще може да постигнете желаните резултати, без влагането на излишни ресурси.Нашите промоционални цени

Процедурата може да бъде използвана за отслабване, както и за стягане на бедрата, седалището, ръцете. Има много добро приложение срещу целулит.

Кои участъци от тялото могат да бъдат третирани с ултразвукова кавитация

Могат да бъдат третирани съответните зони:
Корем+ талия
Бедра – вътрешна част
Бедра – външна част
Брич
Прасци
Колена
Ръце

Кавитация с 3-МАХ ™
Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто