Какво представлява КАВИТАЦИЯТА ?

Ултразвуковата кавитация e процес на въздействие на ултразвукови вълни през кожата, които водят до намаляване обема на мастните тъкани.При процедурата се използват контролирани нискочестотни вълни, генериращи микромехурчета.Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на масните клетки в третираните зони и се разрушават.Тези мастни клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната система.
Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани.
Намаляването на теглото посредством кавитация е ефективен метод за премахване на мастните депа без хирургическа намеса.
Благодарение на високо-качествената апаратура 3-МАX plus вие може да промените формата на вашето тяло, като третираме само проблемните области, като постигнем желания от вас ефект.Възможно е да се редуцират до 2см от обема на тялото за една процедура.
3-max-plus-kavitaciq-burgas

Колко процедури са необходими, за да се постигнат желаните резултати?

Всичко зависи от това как клиентът реагира на терапията. Целият курс се състои от 8-10 процедури, провеждани веднъж седмично. Видим и траен резултат се постига още на четвъртата процедура. В периода на провеждане на процедурите е задължително да се приемат 2 л. вода на ден, за да се подпомогне детоксикацията.

Какви резултати се постигат?

Адипоцитът се появява поради няколко фактора като генетична предразположеност и наследственост, стрес, възрастови промени, метаболизъм, хормонални промени, напълняване, заседнал начин на живот и други променя своя баланс на натрупване на мазнини.
kavitaciq-burgas-rezultati                                   kavitaciq-rezultati-burgas

 

Комбинирането на кавитация с радиочестотен лифтинг и/или вакум разрушава мембраната на адипоцита в съответната зона. Въпреки това, ако клиентът увеличи приема на мазнини, адипоцитите с по-малък или нормален размер, които не са били разрушени, ще нарастнат, така че мастната тъкан ще се разрастне в друга зона.Затова в Естетичен център „Vitalaiz” работим с професионални диетолози, които биха ви помогнали да изградите един по балансиран хранителен режим, с които да запазите и засилите постигнатите резултати.

Каква е средната продължителност на една процедура?

Продължителността на процедурата зависи от третираната зона.Общото времетраене на процедурата е между 20 и 40 минути.

В кои зони е приложима КАВИТАЦИЯ ?

• Вътрешна и външна част на бедрата
• Корем
• Ханш
• Бедра
• Ръце
• Гърди (при мъжете)
• За корекции на възможни несиметрии след хирургична липосукция.

Кавитация
4.4 16 votes

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За Vitalaiz

В Естетичен център Vitalaiz работим с най-съвременните технологии и апаратура. Нашата цел е да повдигнем вашето самочувствие, за да водите един по-пълноценен и по-щастлив живот.

“Един дефект на душата, не може да бъде коригиран върху лицето, но ако има дефект на лицето и бъде коригиран - това може да промени душата.”

Жан Кокто